Remote leash

Altijd een remote leash ?
Ja en nee. Ja omdat het opvoedingsproces vele malen sneller gaat en het resultaat gewoon beter is. En nee; wij zijn ook opgeleid in de traditionele opvoedingstechnieken en de clicker methode, bij Martin Gaus en de Dierenbescherming. Kan dus ook. Maar het duurt langer.


Hoe werkt het ?
Met een e-collar ook wel remote leash genoemd geeft u  - ook op afstand – aan uw hond tegelijkertijd met het uitspreken van het commando een extra fysieke stimulans of prikkel (positieve bekrachtiger). Binnen 10 minuten snapt elke hond wat de bedoeling is en volgt direct elke aanwijzing op die hij kent. Zo eenvoudig is dat.

Ervaring
De eerste paar dagen van de opleiding bij SitmeansSit van Fred Hassen hebben wij onze ogen uitgekeken tijdens het trainen. Fred noemt hun aanpak; slimmer, sneller en beter. En dat klopt. In de weken daarna hebben wij nog enkele tientallen (asiel)honden op deze wijze mogen opvoeden. Zo eenvoudig was het dus. Geen maanden of jaren lang gemodder meer. Binnen een paar dagen een echt gehoorzame hond. En een bijkomend voordeel; doordat u de ook fysieke taal van uw hond spreekt en 100% consequent bent  - ook los - geeft het uw hond de nodige duidelijkheid en rust in de kop.

En misschien nog wel het belangrijkste; dankzij deze duidelijkheid krijgt de baas ook veel meer zelfvertrouwen. Resultaat; een veel rustiger en volgzamere hond . Een hond waarmee u samen veel meer leuke dingen kunt gaan doen.

Bekijk het SitmeansSit diploma van Maarten Dik, trainer bij De Vakantie Hond.

 Let op; De Vakantiehond is de enige gediplomeerde "remote leash" trainer in Nederland

Trainingslocatie